Advies op basis van ervaring

Braunology helpt u vooruit in de volgende stap van uw e‑commerce business. Met jarenlange ervaring kunnen wij no‑nonsense oplossingen bieden die echt impact hebben.

Om u het beste van dienst te kunnen zijn zal er eerst een grondige analyse gedaan worden naar uw specifieke wens. Aan de hand daarvan adviseert Braunology welke stappen genomen moeten worden om uw wens te realiseren. Indien gewenst assisteert Braunology u tot en met de implementatie en effect-analyse van de gekozen richting.

Specialismen

Big Data analyse

Hoe haalt u zinnige informatie uit een brei van data? Hoe herkent u trends in de markt? Big Data analyse zorgt voor praktisch toepasbare gegevens uit grote datasets.

Online marketing

U bent aanwezig online, maar hoe zorgt u ervoor dat u klanten daadwerkelijk naar u toe komen? Zet de juiste kanalen in om het juiste publiek te bereiken op basis van kwaliteit, niet kwantiteit.

Internationalisatie

Kijk over de grenzen heen. De markt is groter dan alleen Nederland. Moeilijk? Helemaal niet. Als u maar uw klanten op de juiste manier weet te benaderen.

ROI/marge sturing

Omzet is leuk, maar wat blijft er onder de streep over? Optimaliseer uw e-commerce business naar een winstvolle situatie.

Klantoptimalisatie

Uw klanten zijn uw waardevolste partners. Waarom behandelt u ze dan niet zo? Tevreden klanten blijven klant en zorgen voor continuïteit van uw e-commerce business.

Logistieke oplossingen

Opsturen, afleveren, terugnemen, omruilen. Zorg dat uw logistieke processen op orde zijn en hou de kosten hiervan laag.

IT platformen

De stuwende kracht achter e-commerce is natuurlijk IT. Zonder een goede grip op uw informatiesystemen is succes onmogelijk.